PÁR-BAJOK

Mikor volt utoljára, hogy a reggeli napfelkeltét egy kávé vagy frissítő mellett, nyugodtan és boldogan figyelted?

Amikor nem rohantál, hanem egy kicsit a körülötted lévő világ ébredésére koncentráltál, észrevetted a fák között táncoló szelet, a csiripelő madarakat, az első napsugarakra nyíló virágokat?

Amikor időt szakítottál, hogy egy kicsit magadra is figyelj és észrevedd a benned lévő csendet, ami összhangban volt a környezeteddel?


Rohanó világunkban fontosnak érezzük, hogy néha megálljunk és körbenézzünk. Észrevegyük a hétköznapi csodákat, a nap lágyan simogató melegét vagy éppen az eső ütemes kopogását.

Nem lehet mindig rohanni, mindig a gondjainkba temetkezni, folyton a megoldásokon agyalni. Ha így teszünk, egyszer azon vesszük magunkat, hogy már nem tudjuk, hogy mi van a szeretteinkkel, kapcsolatainkat felemésztették a szürke hétköznapok. Évek teltek el úgy, hogy az élet elment mellettünk, és mi elzárkóztunk.


Küldetésünknek tartjuk, hogy elszemélytelenedett világunkba újra becsempésszük az emberi, személyes kapcsolatokat.

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntünk! Örülünk Neked és bízunk benne, hogy az eddig olvasottak felkeltették az érdeklődésed, és hamarosan egy személyes találkozó alkalmával megismerhetünk.

Enyinginé Nagy Emese vagyok. Foglalkozásainkat férjemmel együtt vezetjük. Tanulmányainkat pasztorálpszichológia szakon végeztük. A témához szorosan kapcsolható, más jellegű képzéseken is részt vettünk, fejlesztettük magunkat és több dolgot sikerrel teszteltünk saját életünkben.

Ezt a tudáshalmazt szeretnénk továbbadni, és ennek kapcsán egy közös utazásra invitálni, ahol velünk együtt tapasztalhatod meg és ismerheted fel, hogy a Te egyéni életedben, mi, hogyan működik.

Nem vagyunk egyformák! S a rengeteg technika, módszer között nem egyszerű eligazodni, önmagunkra, személyiségünkre szabni. Ebben szeretnénk segíteni, irányt mutatni alkalmainkon.