G a l é r i a

Rólunk mondták:

"Hasznos, gyakorlatban alkalmazható válaszokat adnak a kérdésekre."

"Nagyon hatékony és tanulságos alkalom volt. A férjemmel kapcsolatos kommunikációm szempontjából is voltak felismeréseim. A saját kommunikációm gyenge pontjai is felszínre kerültek."

"Szerintem nagyon szükséges és jó, hogy van ilyen tréning, ahol megismerhetjük magunkat és egymást, még jobban s a különbözőségeket vagy éppen azonosságokat is."

"Ezeket is alkalmazva az életünkben hiszem hatékonyabbak lehetünk, mind magán, családi, baráti vagy munkahelyi, társasági közegekben."

"Tényleg szabadságban, humorral fűszerezve vagyunk együtt hetente, és jó csapat hangulatban telnek ezek a péntekek."

"Ajánlom bárkinek aki szeretne kicsit többet megismerni, ezekről a dolgokról, önmagáról, bizonyos helyzetekhez való viszonyulásokról, másokról, vagy hogyan lehetne még hatékonyabb az életben, de végül is ha csak valaki kíváncsi, hogy mi is ez, akkor sem bánja meg, ha belekóstol."

"Jó lenne, ha az ilyen jellegű tréningek, egyre szélesebb körben elterjednének különböző intézményekben, gyülekezetekben, munkahelyeken stb. mert ösztönzőleg és bátorítólag hatnak."

"... egyébként mindig valami finomságokkal várnak bennünket..." :-)

"Trénerek: Klassz a közösségformáló hatásotok, amolyan "gyerekeink" érzet is jön tőletek olykor és segíti a bensőségességet."

"Kb. egy pszichológusi beszélgetés(sorozattal) is felért számomra a péntek esti program."

"Az önismereti tréning színes, élvezetes, tartalomban gazdag, gyakorlatias, elgondolkoztató, lendületes, humoros volt! "

"Nagy öröm volt számomra hogy ráleltem a PÁR-BAJOK önismereti csoportra, amely sokban gazdagította az életemet: az ott elhangzott tanítások, beszélgetések, ill. interaktív játékok sokfélesége által."

"Vidám, derűs légkörben zajlottak az alkamak, amely fokozta egymás iránti nyitottságunkat."

"Közelebb jutottam önmagam megértéséhez, elfogadásához, mindezt egy támogató keresztény közegben megvalósulva."

"Ajánlom mindazoknak, akik tudatosabban szeretnének önmaguk fejlődésével foglalkozni."

"Szeretném hálámat kifejezni a csoportvezető házaspárnak, akik idejüket nem kímélve megvalósították a tréninget, szakmai tudásukkal hozzájárulva életünk gazdagabbá tételéhez."

"Összességében jól tudom használni a tanultakat a munkámban is, és szívesen ajánlom a programjaitokat az ismerőseimnek, mert sok embernek lenne rá szüksége."

"Sok mindent tanultam már a témával kapcsolatban mégis voltak újdonságok. Nagyon jók voltak a tesztek és a játékok."

"Tartalmilag remekül összeállított, a trénerek lelkiismeretesen, rugalmasan kezelik a tananyag-gyakorlat-megértés-visszajelzés fázisait."

"Én személy szerint, mindig rövidnek éreztem az együtt töltött időt."

"Hálás vagyok a kommunikációs tréningért!"

"A trénerek segítőkészek, megértők, empatikusak. Érződik a témában való jártasságuk."

"A közös játékok színessé tették a programot."

"Hálásan köszönöm, hogy a mai világban részese lehettem, egy ilyen alapos, jól felkészült, széles/mindenre kiterjedő képzésnek. Köszönöm a munkátokat, a szakmai tudásotokat, a figyelmeteket, amivel felénk fordultok és, hogy mindezt tényleg teljesen ingyen.... Le a kalappal!!!"