Elengedés 2.

2017.07.03

A sérelemből a gyógyulás felé vezető út első lépése egy döntés volt. Akarod a gyógyulást, elengeded... Szépen hangzik, de mit veszel észre magadon? Lehet, hogy nem volt őszinte? Csak úgy mondtad?

Semmi baj. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Valójában nagyon is ügyes vagy!!! Gratulálok!!! Meghoztál egy igen komoly döntést, elindultál egy keskeny úton, ami hosszú lesz, néha lehet meg kell állnod és leülnöd. Aztán újra nekifutni. Lehet, hogy lesz, aminek többször is neki kell futni és újra és újra megtenni. De mindig az első lépés a legnehezebb, a döntés.

Az elengedés valójában egy folyamat, számtalan állomással, olyanokkal, amelyek nem lesznek elsőre szimpatikusak. Közben jobban megismered magad, a környezetet. Akár egy érdekes utazás. Ha neked könnyebb, így is felfoghatod.

Tudod, az elengedéshez, nem csak döntés/döntések kellenek, hanem a szív is. A döntés a 10%, a többi a szív dolga. És bár az agy és a szív között kb. 30 cm az út, mégis ezt talán a világ leghosszabb és sokszor a legnehezebben megtehető szakasza.