Elengedés 1.

2017.06.29

Megbántottak, rosszul érzed magad, sértett vagy és ezektől a gondolatoktól nem tudsz szabadulni. Napjaidat, óráidat, sőt akár minden percedet lefoglalja.

Megtorpantál utadon és nem tudod hogyan tovább. Szeretnéd nyugodtan élni az életed, ahogyan eddig, de nem megy.


NEM TUDOD ELENGEDNI...

Vegyünk egy példát/történetet: Ha baleset ér, vagy elkapsz egy betegséget valakitől és ezért kórházba kell kerülnöd, mit teszel? Ha jól sejtem, nem a bosszút forralod és naphosszat a téged ért eseményen gondolkozol, hanem előre nézel és mindent megteszel, hogy a lehető leggyorsabban felgyógyulj.

Elgondolkoztál már azon, hogy ha fizikai problémánk van, akkor azonnal képesek vagyunk a megoldást keresni, míg ha lelkiek, akkor csak a problémát látjuk?

Mit tehetsz a lelki sérelmekkel? Felemlegeted, ezzel minden egyes alkalommal újra éled, életben tartod a fájdalmad; Elnyomod magadban; Feldolgozod, ez azt jelenti, hogy hajlandó vagy feltárni a sérült területeket, Megosztod másokkal, hogy segíthessenek.

A gyógyulási folyamat egy döntéssel kezdődik:
Maradsz áldozat vagy Akarsz meggyógyulni.

A döntéshez tudnod kell, hogy mindkettőhöz ugyanannyi erőfeszítés kell. Az eredmény az, amiben nagyon is különböznek. Az események vagy megbénítanak vagy reményt adnak a jövőre. Te mit választasz?